Alimentație sănătoasă și îngrijirea corpului dumneavoastră de-a lungul sărbătorilor

Recenzii J’adore
14 ianuarie 2019
cum sa mancam de sarbatori?

Supraviețuiește sărbătorile

Pe măsură ce zilele trec prin decembrie, stresul este amplificat cu venirea sărbătorilor la sfârșitul anului. Cu timpul de scurtă durată și lista de facut cat mai multe este mai lungă, devine prea ușor să coborâți din trenul de sănătate. A venit timpul pentru ridicarea de legume proaspete de la piață, și pregătirei și bucurați-vă de o masă de relaxanta la domiciliu.

Acest sezon pentru mâncare fast-food în timpul fugii! Dacă această poveste sună familiar, amintiți-vă: Nu sunteți singuri. Dar, pe măsură ce puneți împreună planul de luptă pentru abordarea listei de sărbători „să faceți”, puteți fi, de asemenea, proactiv în ceea ce privește sănătatea dumneavoastră în acest timp agitat al anului.

Alimente pe drum! 

Dacă descoperi că faci mai multe mese în mașină decât la masă, răspunzi de situație. Păstrați o pungă de gustări sănătoase în mașină – nuci, semințe, banane, mere și granola. Dacă aveți o înghițitură sănătoasă în timp ce vă aflați pe șosea, vă va împiedica să obțineți „munchii” și să trageți în orice fel de alimente fast-food pe care îl vedeți. Dacă vă aflați în acea linie, gândiți-vă inteligent: optați pentru salate cu pansament cu mâncare caldă și carne mai slabă ca puiul sau curcanul.

Evitați o dietă de cartofi prăjiți și inele de ceapă și săriți peste sucuri -apa vă va menține hidratat și cu capul clar pentru a face față acestor porunci!

Exercițiul încă mai contează

OK, deci iei o pauză de la sală de gimnastică când te plimbi în magazine, dar ține minte: încă mai ai nevoie de un exercițiu. Împuterniciți-vă – puteți profita de situație! Luați decizia conștientă atunci când faceți comenzile de a parca puțin mai departe în loc să conduceți în jurul parcului pentru a găsi locul cel mai apropiat, faceți pașii dvs. mai mult făcând mai mult de mers pe jos, ori de câte ori puteți, și când este posibil folosiți scările în loc de un lift – toate aceste mers pe jos este bun pentru tine!

Și când te-ai prăbușit în cele din urmă pe canapea pe timp de noapte, câteva ascensoare de picior și un cuplu se întinde vor face minuni.

Nu uita să dormi

Rularea în jurul valorii de a face totul de făcut poate pune o criză în timpul tău închis ochi, așa că face acea întâlnire de noapte cu perna dumneavoastră și păstrați-l. Indiferent ce a mai rămas pe lista dvs., asigurați-vă că aveți un somn bun. Aceasta include oprirea tuturor dispozitivelor dvs. – televizoare, telefoane mobile, tablete – astfel încât să aveți un loc liniștit fără lumină albastră care să vă deranjeze.

Obținerea unui full somn de 7-8 ore pe noapte va face minuni pentru corpul și mintea dvs. și veți începe ziua următoare în stare proaspătă

Este timpul să reporniți

Amintiți-vă, când nebunia de sărbătoare sa încheiat, puteți reporni rutina. Zilele mai scurte din ianuarie sunt un moment perfect pentru a pregăti supe și ciorbe sănătoase și sănătoase, folosind o mulțime de legume rădăcinoase pentru o nutriție optimă. Cu luna februarie, femeile pot astepta la acea zi speciala a timpului „me”: Expo-ul de sanatate a femeilor din Deborah pe 9 februarie!

Cu ocazia lansării în luna anterioară a Heart Lunar și, de asemenea, purtarea Zilei Roșii, femeile sunt invitate la Centrul de Fântâni de Viață de pe Columbus Road din Burlington, NJ, pentru o sâmbătă de proiecție de sănătate, de răsfăț, de masaj, și vânzătorii de wellness. Este ocazia perfectă să scuturați bluzele de iarnă post-sărbătoare și să vă re-centrați pe calea wellness!