Tratamentul de presoterapie

ULTIMA GENERATIE

Unicat, destinat utilizării intensive și a muncii deosebite, Massage Press folosește cele mai moderne și sofisticate tehnologii electronice, cum ar fi circuitele microprocesor pentru controlul continuu al tuturor funcțiilor în condiții de siguranță maximă.

PRESOTERAPIE

Un echipament cu un design rafinat destinat unui drenaj peristaltic sectorial diferențiat. Simplu de operat și funcții complete vă permite să se ocupe de toate problemele de securitate legate de: stază circulator, atât venoase și limfatice umflarea picioarelor, circulația slabă, retenția de lichide, celulita în toate etapele sale.


REZULTAT

Rezultatul este o compresie fiziologică orientată care, ca un val, împachetează uniform partea tratată, favorizând fluxul sanguin sau limfatic și reabsorbția lichidelor din țesuturile din vase. Acest dinamism operativ permite obținerea rezultatului maxim pentru client cu intervenția minimă a operatorului.

TEHNOLOGIE

Un senzor de presiune intern care controlează alimentarea cu aer prin intermediul unui micro-procesor, permițând gestionarea presiunii în sectoarele individuale.